- Potešenie.sk
- Krstiny
- Ovocný džem ku krstinám
- Ovocný džem 20 g 29
Jablkovo-čučoriedkový džem
Zloženie: cukor, jablká (35% hm.), Čučoriedky (10% hm.), Regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírovacie látka: pektín, aróma. Výrobok obsahuje zvyškový konzervant (OXID SIRIČITÝ) zo suroviny. V 100 g výrobku je obsiahnutých 70 g prírodných sladidiel. Pre výrobu 100 g hotového výrobku bolo použitých 45 g ovocia. ALERGÉNY: Oxid siričitý a siričitany.
Skladujte v suchu pri teplote 0 ° C až 28 ° C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Po otvorení ihneď spotrebujte.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1196 kJ / 282 kcal
Tuky 0,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 70,1 g
z toho cukor 69,4 g
Bielkoviny 0,1 g
Soľ 0,0 g
Jahoda
Zloženie: fruktózo-glukózový sirup, jahody (30% hmot.), jablká (20% hmot.) regulátor kyslosti: kyselina citrónová,želirujúca látka: pektín, koncentrát z čiernej mrkvy farbivo: karotény (betakarotén), antioxidant: kyselina askorbová. Výrobok obsahuje zvyškovú koncentráčnu látku (oxid siričitý) zo suroviny. Celkový obsah cukru: 70g na 100g výrobku. Vyrobené zo 50g ovocia na 100g výrobku.
Skladujte v suchu a pri teplote 0 C až + 28 C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.Po otvorení ihneď spotrebujte.
Marhuľa
Zloženie: marhuľovo-jablčný džem fruktózo-glukózový sirup, jablká (20% hmot.), marhule (30% hmot.) regulátor kyslosti: kyselina citrónová,želirujúca látka: pektín, farbivo: karotény (betakarotén), antioxidant: kyselina askorbová. Výrobok obsahuje zvyškovú koncentráčnu látku (oxid siričitý) zo suroviny. Celkový obsah cukru: 70g na 100g výrobku. Vyrobené zo 50g ovocia na 100g výrobku.
Skladujte v suchu a pri teplote 0 C až + 28 C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.Po otvoení ihneď spotrebujte.
Ríbezľa
Zloženie: jablčno – ríbezľový džem fruktózo-glukózový sirup, jablká (25% hmot.), ríbezle (20% hmot.) regulátor kyslosti: kyselina citrónová,želirujúca látka, pektín, koncentrát z čiernej mrkvy. Výrobok obsahuje zvyškovú koncentráčnu látku (oxid siričitý) zo suroviny. Celkový obsah cukru: 70g na 100g výrobku. Vyrobené zo 45g ovocia na 100g výrobku.
Skladujte v suchu a pri teplote 0 C až + 28 C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.Po otvorení ihneď spotrebujte.
Višňa
Zloženie: jablčno-višňový džem fruktózo-glukózový sirup, jablká (28% hmot.), višne (17% hmot.) regulátor kyslosti: kyselina citrónová,želirujúca látka, pektín, koncentrát z čiernej mrkvy. Výrobok obsahuje zvyškovú koncentráčnu látku (oxid siričitý) zo suroviny. Celkový obsah cukru: 70g na 100g výrobku. Vyrobené zo 45g ovocia na 100g výrobku.
Skladujte v suchu a pri teplote 0 C až + 28 C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Po otvorení ihneď spotrebujte.
Hmotnosť: 20 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Čučoriedka
Zloženie: čučoriedkovo-jablčný džem fruktózo-glukózový sirup, jablká (35% hmot.), čučoriedky (10% hmot.) regulátor kyslosti: kyselina citrónová,želirujúca látka: pektín, antioxidant: kyselina askorbová. Výrobok obsahuje zvyškovú koncentráčnu látku (oxid siričitý) zo suroviny. Celkový obsah cukru: 70g na 100g výrobku. Vyrobené zo 45g ovocia na 100g výrobku.
Skladujte v suchu a pri teplote 0 C až + 28 C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Po otvorení ihneď spotrebujte.
Dostupné varianty: